Behandelingen

Tandartspraktijk Lawant helpt u bij de zorg voor een gezond gebit. Gezonde tanden zijn essentieel voor een gezond lichaam: u kunt vol zelfvertrouwen lachen en probleemloos eten. Kortom, u voelt zich goed en dat straalt u ook uit.

Preventie: voorkomen van behandelingen én kosten
Preventie is in onze praktijk het belangrijkste onderdeel. U speelt zelf een grote rol en onze mondhygiëniste en preventie-assistenten helpen u nog een stap verder. Zij geven advies over de beste verzorging van uw gebit en zorgen voor regelmatige professionele reiniging van tanden en kiezen. Hiermee kan schade aan het gebit worden voorkomen, zodat het aantal behandelingen en daarmee samenhangende kosten worden geminimaliseerd.

Vertrouwen: op je gemak in de stoel
Wij zijn ons zeer bewust van het vertrouwen dat u in ons stelt.  Vertrouwen in onze kennis en in onze ervaring. Dat vertrouwen willen wij niet beschamen, dus nemen we ruim de tijd om u op uw gemak te stellen. Zeker ook bij angstige patienten: we geven uitleg over de behandeling, zodat voor u duidelijk is wat wij gaan doen. Vaak zorgt gedetailleerde uitleg al voor vermindering van eventuele angst. Bovendien werken wij met patiëntvriendelijke verdovingstechnieken, waardoor behandelingen soepel verlopen. Op deze manier gaat zorg voor gezonde tanden uitstekend samen met je comfortabel voelen op de stoel bij de tandarts.